SLIKOPLESKARSKA DELA

Dolgoletna tradicija naših slikopleskarjev nam omogoča, da vsa dela opravimo kvalitetno in zanesljivo ter v vnaprej dogovorjenih rokih.

Se zanimate za katero izmed naših storitev?

031 313 289

FAQ

Smo vedno v stiku s časom in NOVIMI MATERIALI ter načini dela.

Kot eni redkih v Sloveniji slikopleskarska dela opravljamo S STROJNIM razpršilnikom barve, kar nam omogoča za približno 3x hitreje opravljeno delo, kot po klasični metodi barvanja z valjčki, hkrati pa so stene zaradi tega precej kvalitetnejše pobarvane.

Za barvanje uporabljamo le preizkušene in uveljavljene blagovne znamke slikopleskarskih materialov in opreme.

Našim strankam ponujamo široko paleto slikopleskarskih del. V to je vključeno GROBO in FINO RAVNANJE obstoječih sten, odstranitev starih TAPET, BANDAŽIRANJE montažnih sten, KITANJE sten in stropa, namaz z EMULZIJO, ter BRUŠENJE in PLESKANJE v različnih barvnih odtenkih.

Pred pričetkom del skrbno zaščitimo vse površine – tla, okna, vrata, pohištvo. Po opravljenem delu za sabo počistimo vse površine in mesto zapustimo čisto, kot je bilo pred našimi začetimi deli.

Poleg notranjih slikopleskarskih del vam kot eni prvih in redkih ponudnikov v Sloveniji pod zelo ugodnimi pogoji ponujamo tudi STROJNO BARVANJE SREH. S tem streha vaše hiše dobi povsem NOV in SODOBNI videz in to brez nepotrebne menjave strešnikov, ki so razen barve, še povsem primerni za zaščito vaše hiše. Z barvanjem lahko zamenjavo strešnikov ZAMAKNETE za deset ali več let in PRIHRANITE veliko denarja, ki se meri v več tisoč evrih.

Naše sodelovanje se začne z vašim klicem na 031 313 289 ali elektronskim povpraševanjem, po katerem vas pokličemo in se dogovorimo za BREZPLAČNI OGLED stanovanja ali hiše.

Že na prvem ogledu vam SVETUUJEMO in pomagamo pri izbiri barv vaših sten.

Nato v največ treh dneh pripravimo popis potrebnih del in vam pošljemo PONUDBO.

Smo zanesljivi, natančni, delo opravimo kakovostno in ga končamo v dogovorjenih rokih.

Prenova stanovanja

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.

Prenova stanovanja

kaj o nas pravijo stranke

KONTAKTNI PODATKI

TELEFON

031 313 289

E-MAIL

info@taros.si

DELOVNI ČAS

7:00-20:00

© TAROS 2020 | Izdelava spletnih strani Top Strani