SLIKOPLESKARSKA DELA

Dolgoletna tradicija naših slikopleskarjev nam omogoča, da vsa dela opravimo kvalitetno in zanesljivo, ter v vnaprej dogovorjenih rokih.

Zakaj izbrati ravno nas?

Smo vseskozi v stiku s časom in novimi materiali ter načini dela. Tako eni redkih pri nas slikopleskarska dela opravljamo s strojnim razpršilnikom barve, kar nam omogoča za približno 3x hitreje opravljeno delo, kot po klasični metodi barvanja z valjčki, hkrati pa so stene zaradi tega precej kvalitetneje pobarvane. Za barvanje uporabljamo le preskušene in uveljavljene blagovne znamke slikopleskarskih materialov in opreme.

Kaj vam ponujamo?

Našim strankam ponujamo široko paleto slikopleskarskih del. V to je vključeno grobo in fino ravnanje obstoječih sten, odstranitev starih tapet, bandažiranje montažnih sten, kitanje sten in stropov, namaz z emulzijo, ter brušenje in pleskanje v različnih barvnih odtenkih. Pred pričetkom del poskrbimo za skrbno zaščito vseh površin – tla, okna, vrata, pohištvo, da so vse stvari ustrezno zaščitene pred brušenjem in barvanjem sten in stropov. Po opravljenem delu za sabo natančno ščistimo vse površine in mesto zapustimo čisto, kot je bilo pred našimi začetimi deli. Poleg notranjih slikopleskarskih del vam kot eni prvih ponudnikov pri nas pod zelo ugodnimi pogoji ponujamo tudi strojno barvanje streh. S tem lahko streha vaše hiše dobi povsem nov in sodobni videz in to brez nepotrebne menjave strešnikov, ki so lahko razen barve, še povsem ustrezni za zaščito vaše hiše. Tako lahko zamenjavo strešnikov zamaknete za deset ali več let in prihranite veliko denarja, ki se meri v več tisoč evrih.

Kako začeti?

Naše sodelovanje se začne z vašim klicem ali pa elektronskim povpraševanjem, po katerem vas pokličemo in se dogovorimo za brezplačni ogled stanovanja ali hiše. Že na prvem ogledu vam svetujemo in pomagamo k optimalni izbiri barv vaših sten. Nato v največ treh dneh pripravimo popis vseh del in vam pošljemo ponudbo. Smo zanesljivi, natančni, končamo v dogovorjenih rokih in pazimo na stroške. Pokličite nas za brezplačni svetovalni ogled na podlagi katerega bomo glede na vaše želje pripravili ponudbo v okviru vaših finančnih ciljev.

Obrazec za povpraševanje

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.