PRENOVA STANOVANJA

Prenova stanovanja je proces, za katerega si je potrebno vzeti čas, saj to vendarle ni stvar s katero bi imeli opravka vsak dan. Pomembno je, da dobro razmislimo, kaj vse bomo prenovili ter da se pri tem držimo nekega okvirnega budgeta, ki smo ga za to namenili. Celotna prenova stanovanja zahteva kar nekaj strokovnega znanja in organizacije, zato je najbolje, da se tega procesa ne lotite sami, temveč se raje dogovorite s strokovnjakom na tem področju, ki vam bo prihranil ogromno časa, skrbi ter dodatnih stroškov, ki bi nastali v primeru, da bi stanovanje prenavljali sami. Prepustite nam, da vam s svojimi izkušnjami in strokovnim znanjem pomagamo in svetujemo na tej poti že od samega začetka. Pomagamo vam lahko pri izbiri bodisi kopalniške opreme, talne podloge, barvanja sten,…. Med samo prenovo pa nam lahko predate svoje morebitne dodatne želje in popravke. Prenova stanovanja v povprečju traja okoli 3 tedne do enega meseca, odvisno pa je od vaših želja in velikosti samega stanovanja. V našem podjetju se trudimo, da bi celoten proces izpeljali kar se da hitro, saj vemo da si večina naših strank želi čimprejšnjega povratka in bivanja v stanovanju. Poleg tega pa se trudimo, da bi bila vsa dela med prenovo izpeljana natančno in strokovno, saj je naš primarni cilj vaše zadovoljstvo. Torej, če se odločate za prenovo nas kontaktirajte, nato pa se bomo sprva dogovorili za termin ogleda stanovanja. Glede na vaše želje in stanje stanovanja vam bomo nato pripravili ponudbo. Če se odločite za nas, pa bo prenova stanovanja z naše strani začeta v najkrajšem možnem času.

Prenova stanovanja - pogosta vprašanja

Zakaj izbrati ravno nas?

Prednost našega podjetja je, da ponujamo vse storitve na enem mestu, oziroma stanovanje prenovimo v celoti na ključ. Imamo strokovnjake za posamezna dela ali pa na določenih področjih sodelujemo z zanesljivimi partnerji. Prenova stanovanja je tako pod našim vodstvom izjemno profesionalna in hitra.​

Kaj vam ponujamo?

Za vas opravljamo vsa rušitvena dela, odvoz materiala na deponijo, izvajamo zidarska dela, po potrebi vključimo statika, dobavimo in vgradimo preklade, zamenjamo oziroma na novo naredimo celotne strojne in elektroinštalacije, zgradimo nove predelne stene, znižamo stropove, naredimo omete, polagamo keramiko, skupaj s partnerji dobavimo in montiramo okna in vrata, opravimo demontažo obstoječega poda, zamenjamo tlake, položimo ali obnovimo parket, laminat, vinil, ter končno obdelamo stene – bandažiranje, kitanje, brušenje in beljenje. Po željah obnovimo tudi sistem ogrevanja. Seveda pa prenova stanovanja vključuje tudi celovito obnovo kopalnice z vsemi strojnimi in elektroinštalacijami, polaganjem keramike in vgradnjo nove kopalniške opreme.
Pri prenovi stanovanja je pomembno, da so vse faze prenove pravilno usklajene in stroški dobro načrtovani, sicer se lahko prenova stanovanja precej zavleče, pojavijo se tudi dodatni stroški, ki lahko krepko presežejo načrtovane finančne okvire. Zato imamo v našem podjetju za vsak projekt vodjo prenove, ki budno skrbi za prenove posameznega stanovanja, usklajuje izvajalce in je našim strankam kadarkoli na voljo.
Tako je možno v času adaptacije tudi spreminjati vaše želje, dodati nova dela, saj smo glede tega zelo odzivni in prilagodljivi. Ravno ta odzivnost in prilagodljivost je tisto, kar naše stranke pri nas najbolj cenijo, saj jim daje občutek, da lahko pri prenovi vseskozi aktivno sodelujejo njihove želje pa so v celoti uslišane in realizirane v praksi.

Prenova stanovanja - kako začeti?

Naše sodelovanje se začne z vašim klicem ali pa elektronskim povpraševanjem, po katerem vas pokličemo in se dogovorimo za brezplačni ogled stanovanja. Na podlagi vaših želja in naših izkušenj skupaj poiščemo najboljše rešitve, ki so v okviru vašega predvidenega predračuna. Nato v največ treh dneh pripravimo popis vseh del in vam pošljemo ponudbo.
Prepričani smo, da boste tako kot že mnoge stranke pred vami, z našimi storitvami zadovoljni. Smo zanesljivi, natančni, končamo v dogovorjenih rokih in pazimo na stroške. Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko povpraševanje za brezplačni svetovalni ogled in z veseljem vas bomo obiskali.

Obrazec za povpraševanje

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.

Prenova stanovanja

KONTAKTNI PODATKI

TELEFON

031 313 289

E-MAIL

info@taros.si

DELOVNI ČAS

7:00-20:00

© TAROS 2020 | Izdelava spletnih strani Top Strani