INVESTICIJSKA GRADNJA

Ukvarjamo se tudi z raznimi investicijami. Poiščemo zanimivo parcelo na odlični lokaciji na kateri potem zgradimo bodisi individualne hiše ali pa manjše bloke.

Zakaj izbrati ravno nas?

Naše podjetje opravlja gradnjo individualnih hiš in manjših blokov za trg. Iščemo zanimive lokacije, kupimo parcele in skupaj s priznanimi arhitekti oziroma projektanti pripravimo idejni načrt za gradnjo objektov za trg. Nadalje poskrbimo za pripravo finančnega načrta gradnje, ter skupaj s priznanimi gradbinci zgradimo objekte za prodajo za trg. V okviru te dejavnosti smo leta 2020 začeli z gradnjo treh individualnih hiš v osrčju savinjske regije - v Žalcu. Prva hiša do tretje podaljšane gradbene faze je bila zaključena konec leta 2020, drugi dve pa bosta končani do spomladi 2021. Hiše po sodobni metodi klasične gradnje gradi podjetje z dolgoletno tradicijo Gradnje Nikolič d.o.o.

Kaj ponujamo?

Naše storitve vključujejo pripravo investicije, nakup zemljišča, pridobivanje dovoljenj, projektantske storitve, pripravo finančnega načrta in zagotovitev financiranja, gradnjo infrastrukture in objektov, ureditev okolice ter prodajo objektov. Po drugi strani pa naše podjetje prevzame že zgrajene objekte v 3. gradbeni fazi in vam jih dokonča na ključ vse do pridobitve uporabnega dovoljenja.

Kako začeti?

Če tudi vas zanima investicijska gradnja, vam lahko z našimi izkušnjami strokovno svetujemo, ali pa vam celotno storitev izpeljemo na ključ. Pokličite nas za brezplačni svetovalni ogled zemljišč na podlagi katerega bomo glede na vaše želje pripravili ponudbo v okviru vaših finančnih ciljev.

Obrazec za povpraševanje

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.