INVESTICIJSKA GRADNJA

Ukvarjamo se tudi z investicijsko gradnjo. Poiščemo zanimivo parcelo na odlični lokaciji in na njej zgradimo bodisi individualne hiše ali pa manjše vila bloke.

Se zanimate za katero izmed naših storitev?

031 313 289

FAQ

Naše podjetje se ukvarja tudi z gradnjo individualnih hiš in manjših vila blokov.

Iščemo zanimive lokacije in skupaj s priznanimi arhitekti ter projektanti pripravimo idejni načrt za gradnjo objektov. Poskrbimo za pripravo finančnega načrta gradnje, ter zgradimo objekte za prodajo za trgu.

Leta 2020 smo začeli z gradnjo 3 individualnih hiš v osrčju savinjske regije – v Žalcu. Gradnja prva hiša je bila do tretje podaljšane gradbene faze  zaključena konec leta 2020, drugi dve pa sta bili končani v letu 2021. Hiše je po sodobni metodi klasične gradnje gradilo podjetje z dolgoletno tradicijo Gradnje Nikolič d.o.o.

Naše storitve investicijske gradnje so namenjene izključno prodaji objektov na trgu. Vključujejo idejni načrt in pripravo investicije, nakup zemljišča, pridobivanje dovoljenj, projektantske storitve, pripravo finančnega načrta in zagotovitev financiranja, gradnjo infrastrukture in objektov, ureditev okolice ter prodajo objektov.

Naše podjetje PREVZAME že zgrajene objekte v 3. gradbeni fazi in vam jih DOKONČA NA KLJUČ vse do pridobitve uporabnega dovoljenja.

Če tudi vas zanima investicijska gradnja, vam lahko z našimi izkušnjami strokovno svetujemo.

Če pa že imate zgrajeno in potrebujete DOKONČANJE NOTRANJIH DEL, vam lahko vsa dela opravimo NA KLJUČ.

Pokličite nas na 031 313 289.

Prenova stanovanja

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.

Prenova stanovanja

kaj o nas pravijo stranke

KONTAKTNI PODATKI

TELEFON

031 313 289

E-MAIL

info@taros.si

DELOVNI ČAS

7:00-20:00

© TAROS 2020 | Izdelava spletnih strani Top Strani