PRENOVA KOPALNIC

Vašo kopalnico bomo prenovili, hitro, strokovno in po ugodni ceni, hkrati pa vam ponudili garancijo na opravljena dela.

Zakaj izbrati ravno nas?

Imamo dolgoletno tradicijo prenove kopalnic. Smo zanesljivi, natančni, končamo v dogovorjenih rokih in pazimo na stroške.

Zakaj izbrati ravno nas?

Naša prenova kopalnice na ključ vključuje prenovo od začetka do konca, kar pomeni celovito zamenjavo vseh strojnih inštalacij – vseh pritočnih in odtočnih cevi, odstranitev obstoječih keramičnih ploščic in stare kopalniške opreme z odvozom na deponijo. Ob tem prilagodimo ali zamenjamo tlak, izravnamo vse stene, položimo nove keramične ploščice, ter opravimo finomontažo nove kopalniške opreme – vgradnja banje, tuš kadi ali kanalete, montaža zaščitnega stekla, bojlerja, radiatorja, vgradnega in obzidava wc kotlička, montaža školjke, različnih vrst umivalnikov, armatur, kopalniških omaric in še česa po vaših željah. V našem podjetju vsaki stranki dodelimo vodjo prenove posamezne kopalnice. Ta za vas vodi celoten postopek prenove na ključ, usklajuje izvajalce in poskrbi, da vam kopalnico prenovimo kvalitetno, hitro in ugodno. Vam dodeljeni koordinator del vam bo celotni čas prenove kadarkoli na voljo. Prav tako vam svetujemo glede ugodnih nakupov kopalniške opreme, da bo ta izbrana po vaših željah in v okviru finančnih zmožnosti. Za vas vzpostavimo tudi stik z željenimi ponudniki kopalniške opreme, ki jo lahko kupite preko našega podjetja in tako prihranite zaradi znižanega davka.

Kako začeti?

Naše sodelovanje se začne z vašim klicem ali pa elektronskim povpraševanjem, po katerem vas pokličemo in se dogovorimo za brezplačni ogled kopalnice. S svojimi izkušnjami vam že na prvem ogledu svetujemo in pomagamo k optimalni razporeditve kopalniških elementov, seveda vse v okviru vaših želja. Nato v največ treh dneh pripravimo popis vseh del in vam pošljemo ponudbo. Pokličite nas za brezplačni svetovalni ogled na podlagi katerega bomo glede na vaše želje pripravili ponudbo v okviru vaših finančnih ciljev.

Obrazec za povpraševanje

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.