PRENOVA STANOVANJA

Odločate se za prenovo stanovanja. Z veseljem vam bomo pri tem pomagali. Prenovo bomo opravili po vaših željah, strokovno, v predvidenih časovnih rokih in cenovno ugodno.

Zakaj izbrati ravno nas?

Prednost našega podjetja je, da ponujamo vse storitve na enem mestu, oziroma stanovanje prenovimo v celoti na ključ. Imamo strokovnjake za posamezna dela ali pa na določenih področjih sodelujemo z zanesljivimi partnerji.

Kaj vam ponujamo?

Za vas opravljamo vsa rušitvena dela, odvoz materiala na deponijo, izvajamo zidarska dela, po potrebi vključimo statika, dobavimo in vgradimo preklade, zamenjamo oziroma na novo naredimo celotne strojne in elektroinštalacije, zgradimo nove predelne stene, znižamo stropove, naredimo omete, polagamo keramiko, skupaj s partnerji dobavimo in montiramo okna in vrata, opravimo demontažo obstoječega poda, zamenjamo tlake, položimo ali obnovimo parket, laminat, vinil, ter končno obdelamo stene – bandažiranje, kitanje, brušenje in beljenje. Po željah obnovimo tudi sistem ogrevanja. Seveda v prenovo sodi tudi celovita obnova kopalnice z vsemi strojnimi in elektroinštalacijami, polaganjem keramike in vgradnjo nove kopalniške opreme. Pri prenovi stanovanja je pomembno, da so vse faze prenove pravilno usklajene in stroški dobro načrtovani, sicer se lahko prenova precej zavleče, pojavijo se tudi dodatni stroški, ki lahko krepko presežejo načrtovane finančne okvire. Zato imamo v našem podjetju za vsak projekt vodjo prenove, ki budno skrbi za prenove posameznega stanovanja, usklajuje izvajalce in je našim strankam kadarkoli na voljo. Tako je možno v času adaptacije tudi spreminjati vaše želje, dodati nova dela, saj smo glede tega zelo odzivni in prilagodljivi. Ravno ta odzivnost in prilagodljivost je tisto, kar naše stranke pri nas najbolj cenijo, saj jim daje občutek, da lahko pri prenovi vseskozi aktivno sodelujejo njihove želje pa so v celoti uslišane in realizirane v praksi.

Kako začeti?

Naše sodelovanje se začne z vašim klicem ali pa elektronskim povpraševanjem, po katerem vas pokličemo in se dogovorimo za brezplačni ogled stanovanja. Na podlagi vaših želja in naših izkušenj skupaj poiščemo najboljše rešitve, ki so v okviru vašega predvidenega predračuna. Nato v največ treh dneh pripravimo popis vseh del in vam pošljemo ponudbo. Prepričani smo, da boste tako kot že mnoge stranke pred vami, z našimi storitvami zadovoljni. Smo zanesljivi, natančni, končamo v dogovorjenih rokih in pazimo na stroške. Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko povpraševanje za brezplačni svetovalni ogled in z veseljem vas bomo obiskali.

Obrazec za povpraševanje

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.