UREDITEV VISOKEGA PRITLIČJA V INDIVIDUALNI HIŠI

V individualni hiši v Ljubljani je bilo visoko pritličje neizkoriščeno. Par brez otrok se je odločil, da ga bo uredil in ga uporabljal za bivanje, medtem ko bo zgornje nadstropje oddajal najemnikom.

foto in izjava: naročnik

“Odlična komunikacija od začetka do konca. Hiter odziv na povpraševanje, prilagoditve in spremembe projekta so potekale brez težav. Krasna ekipa. Mojstri so hitri in natančni. Cenovno ugodno glede na to, da se nam ni bilo treba ukvarjati z logistiko vsakega dela projekta posebej. Priporočam vsakemu, ki želi hitro in kvalitetno urejen dom. ” (A.K.)DRAGULJ MED STANOVANJI

Prelepo staro-meščansko stanovanje v centru Ljubljane je dobilo novo podobo. Prenovljena okna in vrata ter obnovljen hrastov parket so videti kot novi, čeprav imajo že kar dolgo zgodovino. Poklon lastnikom, ki ohranjajo družinsko tradicijo.

Stanovanje je prekrasno in z modernimi dodatki pohištva bo zagotovo videti kot pravi dragulj.

foto in izjava: naročnik

“V trenutku, ko se zaveš, da je tvoje stanovanje potrebno popolne prenove, te spreleti strah, ker dobro veš, da je iskanje izvajalcev in pravočasna izvedba z vrhunsko kvaliteto lahko prava nočna mora! Vsa skrb je zaman, ko sodeluješ s Tarosom!

Profesionalna ekipa z g. Matjažem na čelu poskrbi za nemoten potek dela, zaključek projekta v dogovorjenem času in na najvišjem nivoju opravljena dela. Vam preostane le, da prinesete svoje stvari in uživate v svojem novem domu.”

PRENOVA PRITLIČne hiše

Pa je še ena več kot uspešna prenova za nami. Pritličje samostojne hiše je kar klicalo po osvežitvi – rušenje sten, izvedba kovinske preklade in že je tu enotni dnevni prostor - tako kot je v trendu. Nova električna in vodovodna inštalacija, funkcionalne izboljšave s prebojem iz kuhinje v shrambo, pa seveda lepotne osvežitve - nova tla, vgradnja kaminske peči ter kitanje, brušenje in barvanje sten,…

Starejši projekti