Pobarvajte svojo streho Kvalitetno, hitro in ugodno POVPRAŠEVANJE POBARVAJTE
SVOJO
STREHO

BARVANJE STREHE

Zakaj bi se sploh odločili za barvanje strehe?

Povsem nov izgled vašega doma

Pobarvana streha POVEČA ESTETSKO PRIVALČNOST vaše hiše ter ji daje povsem nov izgled. Barvanje strehe je CENEJE, ENOSTAVNEJE ter HITREJE kot če bi streho zamenjali.

Povečana odpornost

Streha dobi nov sloj, ki jo VARUJE PRED VREMENSKIMI DEJAVNIKI (dež, toča, sneg...). IZBOLJŠA se tudi sama ENERGETSKA VREDNOST hiše, kar posledično pomeni NIŽJE STROŠKE OGREVANJA in HLAJENJA.

TAROS d.o.o.

Podaljšana ŽIVLJENJSKA doba

Strešnikom se podaljša življenjska doba za približno 15-20 let. Ob pravilnem vzdrževanju lahko streha služi mnogo dlje kot sicer. S tem prihranimo kar nekaj denarja, ki bi ga sicer namenili menjavi strehe, poleg tega pa skrbimo tudi za naš planet Zemljo.

KAKO IZGLEDA STREHA PRED IN PO BARVANJU...

KAJ VSE PONUJAMO

ČIŠČENJE STREHE

Z visokotlačnim čistilcem in čistili vam v enem dnevu očistimo umazano streho. Vaša streha bo ponovno izgledala kot nova.

BARVANJE STREHE

Polepšajte in zavarujte svojo streho! V treh dneh vam streho očistimo, impregniramo in pobarvamo. 

ČIŠČENJE TLAKOVCEV

Da bodo vaši tlakovci videti kot novi, vam nudimo visokotlačno čiščenje in po potrebi barvanje vaših tal.

Potek barvanja strehe

ZAČETNA FAZA

Sprva preverimo konstrukcijo strehe ter samo kakovost in ohranjenost strešnikov. Sledi zaščita okolice strehe s polivinili ter drugimi zaščitnimi materiali. Na koncu streho počistimo  z visokotlačnim čistilcem. S tem s strehe odstranimo vso umazanijo (mahovi, lišaji ter ostali mikroogranizmi).

NANOS ČISTILA

Nanos čistila je izjemno pomemben korak pri sami obnovi strehe, saj čistilo oziroma impregnacija globinsko prodre v strešnike ter uniči vse mikroorganizme. S tem preprečimo nastajanje novih mikroorganizmov za naslednjih cca. 5-8 let.

BARVANJE STREHE

Zadnja faza procesa je 2x strojni nanos barve s pomočjo airless tehnologije. Prvi sloj se globinsko vpije v strešnike, medtem ko drugi sloj predstavlja zaključni sloj in je predvsem estetskega pomena. 

Streha ima povsem nov izgled, podaljšano življenjsko dobo za 15-20 let, izboljša pa se tudi energijska vrednost same hiše.

Cena barvanje strehe od 15€/M2 + DDV

Cena je odvisna od različnih dejavnikov kot so naklon, višina ter sama lokacija objekta. Izpolnite povpraševanje, mi pa vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali, vam svetovali glede možnosti izvedbe del ter poslali ponudbo z okvirno ceno.

VRSTE KRITIN

BETONSKE STREHE

Ta vrsta strehe je najbolj odporna na zunanje vplive. Z barvanjem ji podaljšamo življenjsko dobo za vsaj 15 let.

PLOČEVINASTE STREHE

Preden se lotimo barvati pločevinasto streho, je potrebno dobro preveriti, da streha morda ne rjavi, saj se bo v tem primeru sicer luščila tudi nova barvna prevleka. Barve za pločevino so enake, vendar prilagojene za to vrsto materiala.

Vrste barv

V našem podjetju prisegamo na NAJVIŠJO MOŽNO KAKOVOST opravljenih storitev, zato uporabljamo tudi NAJBOLJŠE BARVE ter ostale materiale.

Sodelujemo z priznanim danskim proizvajalcem barv Nowocoat, ki je na trgu prisoten že zelo dolgo. Priznan in po visoki kakovosti prepoznan je širom po svetu. 

Oglejte si barve, ki jih ponujamo. Želeno barvo vnesite v obrazec za povpraševanje na dnu spletne strani.

Obrazec za povpraševanje

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.

Kontaktni podatki

TELEFON

041 995 091
030 676 810

E-MAIL

strehe@taros.si

DELOVNI ČAS

7:00-20:00