Pobarvajte svojo streho Kvalitetno, hitro in ugodno POVPRAŠEVANJE POBARVAJTE
SVOJO
STREHO

BARVANJE STREHE

Zakaj bi se sploh odločili za barvanje strehe…

Povsem nov izgled vašega doma

Pobarvana streha poveča samo estetsko privlačnost vaše hiše ter ji daje povsem nov izgled. Barvanje strehe je ceneje, enostavneje ter hitreje kot če bi streho zamenjali.

Povečana odpornost

Z barvanjem strehe le ta dobi nov sloj, ki streho varuje pred vremenskimi dejavniki (dež, toča, sneg...). Sočasno pa se izboljša tudi sama energijska vrednost hiše ter posledično stroški ogrevanja in hlajenja.

TAROS D.o.o.

Podaljšana življenska doba

Z barvanjem strehe se strešnikom podaljša življenska doba za približno 15-20 let. Ob pravilnem vzdrževanju nam lahko tako streha služi mnogo dlje kot sicer ter s tem prihranimo kar nekaj denarja, ki bi ga sicer namenili menjavi strehe.

KAKO IZGLEDA STREHA PRED IN PO BARVANJU...

KAJ VSE PONUJAMO

ČIŠČENJE STREHE

Z visokotlačnim čistilcem in čistili vam očistimo umazano streho v enem dnevu. Tako bo vaša streha ponovno izgledala kot nova.

BARVANJE STREHE

Polepšajte in zavarujte svojo streho. V treh dneh vam streho očistimo, impregniramo in pobarvamo. 

ČIŠČENJE TLAKOVCEV

Da bodo vaši tlakovci videti kot novi vam nudimo visokotlačno čiščenje in po potrebi barvanje vaših tal.

Potek barvanja strehe

ZAČETNA FAZA

Sprva preverimo konstrukcijo strehe ter samo kakovost ter ohranjenost strešnikov. Nato sledi zaščita okolice strehe z raznimi polivinili ter drugimi zaščitnimi materiali. Nato sledi čiščenje strehe z visokotlačnim čistilcem s katerim odstranimo s strehe vso umazanijo (mahovi, lišaji ter ostali mikroogranizmi).

NANOS ČISTILA

To je izjemno pomemben korak pri sami obnovi strehe, saj čistilo oziroma impregnacija globinsko prodre v strešnike ter uniči vse mikroorganizme ter prepreči nastajanje novih za naslednjih cca. 5-8 let.

BARVANJE STREHE

Zadnja faza izvedbe je 2x strojni nanos barve s pomočjo airless tehnologije. Prvi sloj se globinsko vpije v strešnike medtem ko drugi sloj predstavlja zaključni sloj in je predvsem estetskega pomena. Streha ima sedaj povsem nov izgled, podaljšano življensko dobo za 15-20 let ter izboljša energijsko vrednost same hiše.

Cena barvanje strehe od 15€/M2 + DDV

Cena je odvisna od različnih dejavnikov kot so naklon, višina ter sama lokacija kjer se nahajate. Izpolnite povpraševanje, mi pa vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali z okvirno ceno ter možnost izvedbe del.

VRSTE KRITIN

BETONSKE STREHE

Ta vrsta strehe je najbolj odporna na zunanje vplive. Z barvanjem podaljša svojo življensko dobo za vsaj 15 let in s tem doseže visoko starost.

PLOČEVINASTE STREHE

Preden se lotimo barvati takšne strehe, je bistveno da se preveri da streha ne rjavi, saj se bo v tem primeru luščila tudi nova barvna prevleka. Barve za pločevino so enake, le da prilagojene za to vrsto materiala.

Vrste barv

V našem podjetju prisegamo na najvišjo možno kvaliteto opravljenih storitev zato uporabljamo tudi temu primerne barve ter ostale materiale. Sodelujemo z priznanim danskim proizvajalcem barv Nowocoat, ki je na trgu že zelo dolgo ter si je ugled pridobil tako na Danskem kot tudi širom po Evropi. Oglejte si katere barve ponujamo, ter želeno barvo vnesite v povpraševalni obrazec na dnu spletne strani.

Obrazec za povpraševanje

Če želite prejeti ponudbo za katero izmed naših storitev, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali in se dogovorili za ogled.

Kontaktni podatki

TELEFON

041 995 091
030 676 810

E-MAIL

strehe@taros.si

DELOVNI ČAS

7:00-20:00