Kakovostno, hitro in zanesljivo Prenavljamo vaše domove POVPRAŠEVANJE

NAŠE STORITVE

PRENOVA STANOVANJA

PRENOVA KOPALNICE

PRENOVA HIŠE

PRENOVA POSL. PROSTOROV

UREDITEV MANSARDE

IDEJNE REŠITVE, VIZUALIZACIJA

NAKUP OPREME IN POHIŠTVA

BARVANJE STREHE

INVESTICIJSKA GRADNJA

PRENOVA STANOVANJA

LJUBLJANA CENTER

Sandra P.

Stanovanje je bilo staro cca. 25 let in potrebno celovite obnove. Več znancev in prijateljev mi je svetovalo naj se pozanimam pri podjetju Taros, za katere sem se tudi kasneje odločila. Stanovanje so prenovili v kompletu in brez kakršnihkoli zapletov. Hvala Taros!

PRENOVA PRITLIČNE HIŠE

LJUBLJANA VIČ

Bojan K.

Potreboval sem kompletno prenovo pritlične hiše. Taros mi je to naredil v manj kot mesecu dni. Navdušen sem nad njihovo hitrostjo in profesionalnostjo, najbolj pa cenim to, da so sproti iskali rešitve, ki so bile zame najboljše.

BARVANJE STREHE

Brežice

Dušan F.

Imel se 17 let staro Bramac kritino, ki je bila povsem obdana z mahovi ter lišaji. Sprva sem edino rešitev videl v menjavi celotne kritine vendar sem nato zasledil oglas podjetja Taros za samo sanacijo strehe z barvanjem. Streho so obnovili v samo 2 dneh, sedaj pa izgleda kot nova! Hvala še enkrat za prijaznost ter vrhunsko opravljeno delo.

kako poteka prenova stanovanja

1. STOPITE V STIK Z NAMI

Kontaktirajte nas, da se pogovorimo o vseh vaših željah ter ciljih. Pripravili vam bomo informativno in neobvezujočo ponudbo.

2. PRENOVA STANOVANJA

Po potrditvi ponudbe naredimo natančen popis delovnih nalog in določimo časovni plan. 

Prenova stanovanja poteka od A-Ž pod našim vodstvom. Z vami vsakodnevno komuniciramo in vas obveščamo o poteku dela in planih za naprej. Celovita prenova stanovanja traja približno 30 dni.

3. ZAKLJUČNA DELA

Po končanih delih skupaj opravimo pregled opravljenega dela. 

V primeru, da so vsi dogovori izpolnjeni in ste zadovoljni s kakovostjo opravljenega dela, se projekt zaključi.

KDO STOJI ZA PODJETJEM TAROS

MATJAŽ NIDORFER

Direktor podjetja

Taros smo ljudje in vsak je strokovnjak na svojem področju. Z dolgoletnimi izkušnjami v gradbeništvu in organizaciji skrbim, da smo med seboj usklajeni in da delo poteka hitro in profesionalno.  

Skupaj z ekipo poskrbimo za prenovo vašega doma na ključ. Smo zanesljivi, dosledno se držimo rokov in vseh dogovorov. Po drugi strani pa nas odlikuje fleksibilnosti in hitra odzivnost. Prepoznani smo po kakovostnem in hitro opravljenem delu ter po odličnem odnosu z našimi naročniki. 

Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, zato vas vabim, da stopite v stik z nami in skupaj ustvarimo vaš sanjski dom.

MARTINA NIDORFER

Vodja notranjega opremljanja

Prenova doma je lahko stresna, zato v podjetju Taros poskrbimo za naše naročnike v celoti in v vseh fazah dela. Že pred začetkom prenove nudimo projektiranje in notranje oblikovanje, med samimi deli pa vam svetujemo in pomagamo pri nakupu stavbnega pohištva ter opreme.

Moja strast je ustvariti prostor, ki združuje funkcionalnost in estetiko, ter ustreza življenjskim potrebam naročnika. Prisegam na kakovost materialov ter brezčasnost sloga, saj sem mnenja, da je drznost bolje zagotoviti z barvami in dodatki, ki se lahko hitro in enostavno menjajo.

Veselim se sodelovanja z vami pri ustvarjanju prostora, v katerem boste vedno čutili domačnost in toplino.

zakaj nam zAUPATI

PRIMERJAM.SI

BONITETNA OCENA

MOJMOJSTER.NET